Boeken Favourites

Isabelissimo!

Isabelissiomo! is het vervolg op Bestseller Babe, waarin Isabel Bookbinder met wisselend succes probeerde een succesvol schrijfster te worden. Van het ene in het andere probleem vallend leek dat haar min of meer te lukken, maar nu blijkt zij toch een andere richting op te zijn gegaan: Isabel wordt modeontwerpster.

Inspiratie heeft ze genoeg, en dat ze niet kan naaien of ooit een echt kledingstuk heeft ontworpen lijkt haar niet zo belangrijk. Ze fantaseert over haar bruisende nieuwe leven, maar moet uiteindelijk genoegen nemen met een baantje als personal assistent van een hoofdredacteur van een modemagazine, annex mede-ontwerpster van een groot label. En ook in dit baantje weet Isabel zich regelmatig in de nesten te werken, waar haar kritische familie geen seconde verbaasd over lijkt te zijn.

Als PA leert ze de modewereld echter wel goed kennen, zowel de leuke als de wat duisterdere kanten. En voor ze het weet hoort Isabel allerlei dingen waarvan ze zich ernstig afvraagt of zij dit allemaal wel zou willen weten…

Eigenlijk is Isabelissimo! leuker als je ‘Bestseller Babe’ nog niet gelezen hebt, de opzet lijkt zodanig op elkaar dat het verhaal redelijk voorspelbaar is. Dat is dan ook het enige minpuntje aan dit boek, dat verder heerlijk wegleest. Isabel is overenthousiast, herkenbaar en leuk!

Isabelissimo! – Holly McQueen
ISBN 9789044328391
The House of Books
18,95 euro


Isabelissimo
Bestel via Bol.com: Isabelissimo
Holly McQueen