Boeken

Bestseller Babe

Hoe moeilijk kan het nou helemaal zijn om een bestseller te schrijven, en wereldberoemd te worden? Isabel, hoofdrolspeelster in ‘Bestseller Babe’ vraagt het zich af. Met een goede pr, het juiste uiterlijk en interessante contacten kom je vast een heel eind!
Isabel is er helemaal klaar voor om ontdekt te worden, en een groot contract te tekenen, waarna roem en bekendheid zullen volgen. Nou… en die bekendheid komt er, maar dan doordat Isabel een nogal pijnlijke blunder maakt, met een politiek seksschandaal als gevolg. Oeps… Als een bekend kinderboekenschrijfster haar vervolgens onder haar hoede neemt lijkt het toch weer goed te komen. Isabel moet alleen even haar boek schrijven. En dat is nou net het moeilijkste gedeelte van een bestseller auteur zijn!

‘Bestseller Babe’ geeft een leuk kijkje in de wereld van de grote uitgeverijen en wannabe schrijvers. Chicklit in zijn puurste vorm, waarin de vrouwelijke hoofdpersoon er in eerste instantie nogal een bende van lijkt te maken, maar uiteindelijk toch de heldin blijkt te zijn. Leest lekker weg en heeft een hoofdpersoon waar vrijwel iedere vrouw wel iéts in zal herkennen.

Bestseller Babe – Holly McQueen
ISBN 9789044323801
The House of Books
17,50 euro

Bestseller babe
Bestel via Bol.com: Bestseller babe