Boeken Favourites Featured Getest

Gelezen: Zwijgen is zilver…

Wat heeft een goede chicklit nodig? Een leuke hoofdpersoon, een lekkere vent, een (redelijk) geloofwaardig verhaal, misverstanden, liefde en seks! Rachel Gibson gebruikt dit beproefde concept voor al haar boeken, en wij smullen ervan.

‘Zwijgen is zilver…’ is losjes verbonden met de eerdere roman ‘Ware liefde en andere rampen‘, maar is ook prima los te lezen. Chelsea wordt aangenomen om de zwaar geblesseerde ijshockeyster Mark Bressler te assisteren. Mark is nogal een lastpost, en dus wordt Chelsea een flinke bonus beloofd als ze het drie maanden volhoudt. Dat zorgt ervoor dat ze niet meteen de eerste week, waarin ze heel wat beledigingen en commentaar van hem krijgt te verduren, haar ontslag indient. En ook de weken erna komt ze goed door, tot Mark en Chelsea het nét iets te goed met elkaar lijken te kunnen vinden.

‘Zwijgen is zilver…’ leest lekker weg, en weet je vanaf de eerste pagina te pakken. Mark is een foute, doch heerlijke man, met zowel nare als verrassend lieve trekjes. Natuurlijk komt het tot vuurwerk tussen die twee, de vonken vliegen er vanaf! Sexy chicklit om van te smullen!

Zwijgen is zilver… – Rachel Gibson
ISBN 9789061127963
Karakter
14,95 euro