Boeken Favourites Featured

Ware liefde en andere rampen

Rachel Gibson is de best verkochte chicklit-auteur van Amerika, en wij snappen wel waarom. In Nederland kennen we haar al van haar vierlijk over de vriendinnen Adele, Maddie, Lucy en Clare (Undercover lover, Niet alles is liefde, Verslingerd aan jou en Weet wie je date), haar nieuwste boek ‘Ware liefde en andere rampen’ moet het echter zonder deze dames doen.

Da’s echter geen enkel probleem. Waar de omschrijving van de karakters (jonge golddigster annex stripper en stugge ijshockeyer) eerst voor wat vraagtekens zorgt, en we ons bijna niet kunnen voorstellen dat we van hen net zo gaan genieten als van de karakters uit de eerdere boeken, blijkt al na 1 hoofdstuk dat we ons geen moment zorgen hoeven te maken. Rachel Gibson doet weer waar zij goed in is: chicklit met een romantisch, grappig en zeker ook sensueel randje.

Hoofdrolspeelster Faith is onlangs weduwe geworden, nadat haar bejaarde echtergenoot overleed. Zij wordt rijkelijk bedeeld qua erfenis, maar wat moet ze met dat ijshockeyteam? Ze overweegt het voor een goed bedrag te verkopen aan haar stiefzoon, waar zij nooit een warme band mee heeft gehad (en dat is bijzonder zacht uitgedrukt), maar nadat hij haar tot op het bot beledigt besluit ze zelf de eigenaar te blijven. Maar, help, ze weet helemaal niks van ijshockey, en wat moet ze met die nukkige aanvoerder? Dat laatste wordt al snel duidelijk, als blijkt dat Faith en Ty, zoals hij heet, het bij nader inzien toch bijzonder goed met elkaar kunnen vinden…

De vonken vliegen er regelmatig vanaf in deze chicklit pur sang. Rachel Gibson is er een ster in om sexy, maar nooit ordinair te schrijven, en hoofdpersonen zodanig neer te zetten dat je acuut van ze gaat houden. ‘Ware liefde en andere rampen’ is een nieuw topstuk van haar hand, dat wij je van harte aanbevelen.

Ware liefde en andere rampen – Rachel Gibson
ISBN 9789061126683
Karakter Uitgevers
14,95 euro

Ware liefde en andere rampen
Bestel via Bol.com: Ware liefde en andere rampen
Rachel Gibson