Boeken Celebs Favourites Featured Getest

Gelezen: KANE – Singles Only

We luisteren graag naar Kane, fijne band van Nederlandse bodem. Maar sinds de release van het boek Singles Only kun je niet alleen luisteren naar Kane, maar er ook over lezen. En dat is (bijna) nog leuker.

In het boek komt iedere single van de band voorbij, van Where Do I Go Now tot High Places, en alles dat daar tussen zat. Iedere single vertelt een verhaal. Een anekdote over de opname van de clip, de schets van een tijdsbeeld, het verhaal achter de tekst. Dinand en Dennis hebben diep gegraven in hun herinneringen en emoties om ons erin mee te laten delen, en dat leverde een mooi, eerlijk verhaal op.

Veel hoogtepunten, maar ook dieptepunten, zowel op het gebied van Kane als privé, niets blijft onbesproken. En niet alleen Kane zelf, maar ook de mensen die zij in de loop der jaren ontmoetten, die deel zijn van de herinneringen doen hun verhaal. Van Henkjan Smits, die Kane namens de platenmaatschappij op de kaart zette, tot Carice van Houten, die in de live-uitzending voor Haïti in duet ging met Dinand.

Foto’s, zowel promotiekiekjes als privémateriaal en 24 verhalen vormen het verhaal van Kane. Een indrukwekkend verhaal, eerlijk dat op deze manier prachtig is opgetekend.

KANE Singles Only – Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen
ISBN 9789048810536
Uitgeverij Carrera
24,90 euro