Boeken

De Vincent Boys: Gevaarlijk spel

Hoe is het toch met de Vincent Boys verder gegaan? Na het eerste boek konden we bijna niet wachten tot het vervolg in de winkels lag, en nu is het dan zover.

In dit tweede en laatste deel lees je hoe Sawyer, de ene broer, het nog moeilijk heeft met het feit dat Ashton definitief heeft gekozen voor de andere broer, Beau. Hoe gaat hij deze zomer ooit doorkomen?

Gelukkig is daar Lana, het nichtje van Ashton, en die kan niet wachten om Sawyer te veroveren. Een mooie vakantieliefde lijkt gegarandeerd, maar zo eenvoudig ligt het nog niet!

Het boek speelt zich af in het zuiden van de Verenigde Staten. De hoofdrolspelers zijn rond de 18 jaar, maar de Vincent Boys veroveren ook gemakkelijk je hart als je een paar jaartjes ouder bent. Je kijkt mee in een typisch Amerikaans stadje, tijdens een zomer die behoorlijk broeierig blijkt te worden!

De ‘uncensored’ Vincent Boys boeken schuwen ook de pikante onderdelen van de zomer niet. Toch wordt het nooit plat, een verdienste van de auteur. Het verhaal van de Vincent Boys is na dit boek klaar. Maar het kan niet anders dan dat dit genre een vervolg krijgt. Hot stories voor jonge vrouwen, een hit in Amerika en vast en zeker ook in Nederland.

De Vincent Boys: Gevaarlijk spel – Abbi Glines
ISBN 9789045205724
Karakter Uitgevers
9,95 euro