Boeken

De lekkerste zomerse boeken!

zomerboeken

Hoe het met jou zit weten we niet, maar wij gebruiken de zomer(vakantie) graag om lekker te lezen.

Zware kost?

Wat lees jij het liefst? Een literair meesterwerk of een makkelijke roman? Een thriller? Biografie?

In de zomer hebben wij een duidelijke voorkeur voor makkelijke leeskost, boeken die je op het strand kunt lezen zonder de draad kwijt te raken. Of een goede thriller, zo eentje die je het liefst in 1 ruk uit wilt lezen.

Gelukkig is er ook deze zomer weer aanbod. Wij laten je kennismaken met onze zomerse top drie!

pretty boy ingrid oonincx

Spannend

Op zoek naar een spannend boek? Dan tippen we Pretty Boy van Ingrid Oonincx. We schreven er eerder al een uitgebreid item over en zelfs weken nadat we het boek uitlazen zit het nog in ons hoofd. Hoe bizar is het dat je de persoon waarvan je alles denkt te weten eigenlijk helemaal niet kent? Zul je hem, of wie dan ook, ooit nog kunnen vertrouwen? Een heerlijke thriller van eigen bodem!

op de vlucht rachel gibson

Zwoel

Lees jij in de zomer liever lekker zwoele boeken om bij weg te zwijmelen? Ook die zijn er genoeg. Onze tips: het nieuwe boek van Rachel Gibson, Op de vlucht. Een ongecompliceerde roman over Lexie, die meedoet aan een tv-show waarbij ze live op tv zal trouwen. Althans, dat is de bedoeling. Op het grote moment laat ze haar verloofde voor het altaar staan en rent weg.

In haar bruidsjurk vlucht ze naar Canada… recht in de armen van de sterspeler van de Seattle Chinooks, Sean Knox. Het team waar haar vader de trainer van is… Wat volgt is een sexy, grappig en lekker leesbaar verhaal, ideale zomerkost.

als een herinnering abbi glines

Ook zwoel en zomers; het eerste deel in de nieuwe serie van Abbi Glines, Sea Breeze beats Rosemary Beach. Heb je beide series gelezen dan zul je in dit boek heel wat bekende namen tegenkomen, maar ook als je de boeken niet kent is Als een herinnering prima te doen. De boeken van Abbi Glines zijn altijd heerlijk romantisch, met een sexy tintje. Perfect voor zwoele zomeravonden!