Boeken

Confessions of a Shopaholic komt eraan!

Wij zitten er al helemaal klaar voor: Confessions of a Shopaholic draait per 12 maart in de bioscoop! Bij wijze van opwarmertje zijn de 2 boeken waarop de film gebaseerd is nu al verkrijgbaar als speciale filmeditie.

In ‘Confessions of a Shopaholic’ zijn ‘Shopaholic!’ en ‘Shopaholic! in alle staten’, de eerste 2 van de 5 Shopaholic! boeken, gebundeld. We zien financieel expert Rebecca (Becky) Bloomwood zwaar in de problemen komen vanwege haar shopverslaving, maar natuurlijk ook weer een briljante manier verzinnen om haar schulden af te lossen. Maar of dat lang zo zal blijven, nadat zij met haar vriend Luke richting shoppingwalhalla New York is vertrokken?

Het boek helpt om alvast lekker in de stemming te komen voor de film, en is natuurlijk tegelijk de laatste kans om zelf de gezichten van de hoofdrolspelers ‘in te vullen’: na het zien van de film zal Becky er tenslotte voor altijd uitzien als Isla Fisher.

Confessions of a Shopaholic – Sophie Kinsella
ISBN 9789044322774
The House of Books
15,00 euro

Let op: in de week van 16 maart maak je op Lifestylelog kans op leuke Confessions of a Shopaholic spulletjes, waaronder dit boek!