Boeken winnen

Boek van de maand: De vrouw in de spiegel (+WIN!)

De vrouw in de spiegel Kim Moelands

Kort geleden schreven we al heel enthousiast over het nieuwe boek van Kim Moelands, De vrouw in de spiegel. Goede reden om dit boek ons Boek van de maand april te maken!

De vrouw in de spiegel

Twee weken nadat zuivelbedrijf Latté een dreigbrief ontvangt waarin tweehonderdduizend euro wordt geëist, valt het eerste slachtoffer door spijkers in een pak yoghurt. Brigadier Tess Westerhout stort zich op de zaak en komt op het spoor van Charlie ‘de Rat’ Zwols, die een straf uitzit voor een eerdere afpersingszaak. Charlie lijkt Tess en haar collega Vincent verder te kunnen helpen, maar hij eist voor zijn medewerking een wederdienst van Tess. Om aan antwoorden te komen, zal Tess een levensgevaarlijk spel met hem moeten spelen. En Charlie blijkt angstvallig veel over Tess te weten.

Intussen gaat de afperser steeds verder waardoor er nieuwe slachtoffers vallen…

Kim Moelands

Spannend!

De vrouw in de spiegel is spannend, van de eerste bladzijde tot de laatste. En eigenlijk nog lang daarna… Wat een geweldig boek van eigen bodem, Kim Moelands vestigt zich hiermee in de top van de Nederlandse thrillerauteurs.

Winnen

Wil jij één van de vijf exemplaren van De vrouw in de spiegel die we deze maand weggeven winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.