Boeken winnen

Afgelopen: Boek van de maand: Costa del Sol van Suzanne Vermeer (+WIN!)

Costa del Sol Suzanne Vermeer

Ons boek van de maand juli is de nieuwe vakantiethriller van Suzanne Vermeer: Costa del Sol. Lees er meer over en win dit boek!

Costa del Sol

Sinds ze een jaar geleden weduwe is geworden, heeft Eline Sanchez er alles aan gedaan om de levens van haar en haar kinderen Alex en Maria weer op orde te krijgen. De komende zomervakantie zullen ze met z’n drie├źn doorbrengen in Spanje, het geboorteland van hun vader. Maar in plaats van een verblijf bij de grootouders van haar kinderen, heeft Eline een verrassing in petto: een vakantie aan de zomerse zandstranden van de Costa del Sol. Aanvankelijk lijkt het een groot succes te worden, maar wat begint als een reis om een triest verleden af te sluiten, eindigt in een gevecht op leven en dood…

Wij lazen het boek een tijdje geleden zelf, lees hier de recensie nog eens na. De boeken van Suzanne Vermeer worden steeds minder voorspelbaar, gaan steeds verder dan een standaard vakantieverhaal, en Costa del Sol vormt daar geen uitzondering op!

Winnen

Wij mogen deze maand 5 exemplaren van Costa del Sol van Suzanne Vermeer weggeven. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.