Beauty winnen

Win een Kneipp Silky Secret setje

Kneipp Silky Secret

Wil jij de nieuwe Kneipp Silky Secret producten uitproberen? Dat komt goed uit! Je maakt deze maand kans op een setje, doe snel mee aan de winactie.

Kneipp Silky Secret

Wij hadden zelf een tijdje geleden al de primeur, en mochten de drie producten uit de nieuwe Kneipp Silky Secret lijn uitgebreid proberen (hele artikel nog eens nalezen? klik hier!). En nu krijg jij die kans ook!

Omdat wij heel 2016 vieren dat we 10 jaar bestaan, en Kneipp dit jaar zelfs al 125 jaar bestaat, geven we iedere maand een mooie Kneipp prijs weg. En dat is in november dit leuke setje!

Bad, douche en lijf

Kneipp Silky Secret bestaat uit drie producten: een Body lotion, Crème douche en Badcrème. Wat ze gemeen hebben is hun heerlijke, zachte geur die je direct doet ontspannen. Ook fijn: de producten zijn goed verzorgend, ook voor de huid die wel wat extra zorg kan gebruiken. De combinatie van melkproteïnen (zacht voor de huid) en zijdeboombloesem (milde geur en rustgevende werking) is als je het ons vraagt een perfecte!

Kneipp Silky Secret

Winnen

Wil jij een Kneipp Silky Secret setje winnen, en zelf ervaren hoe heerlijk deze nieuwe producten zijn? Vul dan in de maand november het onderstaande formulier volledig in. De winnaar krijgt het pakketje vanzelf thuisgestuurd.

[cforms name=”kneipp nov”]