Beauty

Kneipp Silky Secret

Kneipp Silky Secret

Zacht, zachter, zachtst. De nieuwe Kneipp Silky Secret lijn is fijn voor iedereen, maar bij uitstek geschikt voor de droge huid.

Kneipp Silky Secret

Ben jij, met de frisse herfst en winter in het vooruitzicht, toe aan wat zachtheid? Voor je huid, maar ook voor je zintuigen? Lijkt het je heerlijk om je onder te dompelen in een bad vol zachte verzorging, met een geur waar je heerlijk rustig en ontspannen van wordt?

Ja, toch? Wij konden er althans erg van genieten, toen we de nieuwe Kneipp Silky Secret producten uitprobeerden. In deze lijn vind je een Body lotion, Crème douche en Badcrème. Laatstgenoemde is onze favoriet, wegens dat hele zachte, warme bad-verhaal, terwijl de andere twee producten ervoor zorgen dat we ook op momenten waarop we wat minder tijd hebben even kunnen genieten.

Kneipp Silky Secret

Zo zacht!

Hoe kan dat toch, een product dat zo zacht is, zowel qua textuur als qua geur? Het is eigenlijk vrij simpel: een goede combinatie van melkproteïnen (zacht voor de huid) en zijdeboombloesem (milde geur en rustgevende werking).

Hiermee zijn producten samengesteld die de droge huid perfect verzorgen en verzachten, terwijl de geur zacht, en tegelijk heel luxe is. Mild, rustig, misschien nog wel het best te vergelijken met de geur van fris gewassen, buiten gedroogde katoenen lakens: heerlijk.

De producten zijn sinds deze maand te koop, voor €5,99 (Crème douche) en €9,49 (Badcrème en Body lotion) per stuk.