Beauty winnen

Afgelopen: Win Kneipp producten voor mannen!

Kneipp mannen

Normaal geven we op Lifestylelog alleen maar prijzen voor vrouwen weg, maar deze week pakken we het eens anders aan. Kneipp introduceerde onlangs nieuwe producten voor mannen, en dat leek ons een uitstekende reden om deze weg te geven.

Wil jij je man, vriend, vader of broer eens verrassen met wat lekkere producten? Doe dan mee aan deze winactie!

Kneipp voor mannen

De nieuwe Kneipp mannenlijn bestaat uit drie producten, speciaal voor mannen die zichzelf best een beetje willen verzorgen, maar op een dag ook nog wel iets anders te doen hebben. Dat resulteerde in een reeks verzorgende producten, die makkelijk in gebruik zijn en er ├ęcht mannelijk uitzien.

Voor onder de douche

Alle Kneipp mannenproducten zijn bedoeld voor onder de douche. Voor de man met weinig tijd is er de 2-IN-1 douche Ready to Go, waarmee zowel het haar als het lijf gewassen kunnen worden: lekker praktisch. Lemongrass en Guarana zorgen voor een frisse start van de dag.

Ook de 2-IN-1 douche Cool Freshness is geschikt voor huid en haar, en ideaal voor die momenten dat het mannenlijf wel even een oppepper kan gebruiken, daar zorgen de cool mint en zeemineralen voor.

Voor de man die wat meer tijd heeft, of neemt, en voor wie de dagelijkse douche ook meteen een relax-momentje is, raden we de Douche foam Men Only aan. Douche foam verandert op de huid in een zacht, romig schuim voor een luxe gevoel, terwijl de cederhout voor een typisch mannelijk geurtje zorgt. Ook aan verzorging is gedacht, daar zorgt de jojobaolie voor.

Kneipp mannen

Winnen

Wij mogen deze week 3 sets weggeven, waarin je alle drie de producten vindt. Wil jij er eentje winnen, en de man van je leven verrassen? Doe dan snel mee aan de winactie, door in het onderstaande formulier je gegevens achter te laten.

Deze actie is afgelopen.