Beauty winnen

Afgelopen: Win een John van G make-up setje

Gisteren lieten we je al kennismaken met de nieuwe make-upcollectie van John van G. Vandaag hebben we goed nieuws: jij kunt een aantal producten van dit mooie merk winnen!

We geven drie setjes ter waarde van ongeveer 60 euro weg. Je vindt hierin een John van G Beautybox quattro met 4 oogschaduwblokjes uit de nieuwe collectie. Je vindt hierin mooie, matte knalkleuren, die deze zomer niet in je make-up tasje mogen ontbreken. Het leuke aan de Beautybox is dat je de oogschaduws er zo in ‘klikt’: de oogschaduws worden geleverd als losse blokjes met een magneetje aan de onderkant. Wil je volgend seizoen andere kleurtjes gebruiken hoef je dus alleen nieuwe, losse blokjes aan te schaffen, en kun je de Beautybox gewoon blijven gebruiken.

Natuurlijk is je oogmake-up pas klaar met een goede mascara. Deze vind je dan ook in dit make-up setje, net als een mooie lipstick en een nagellak uit de nieuwe, kleurrijke collectie. Al met al een setje waarmee jij direct klaar bent voor de zomer!

Wil jij zo’n leuk John van G make-up setje winnen? Vul dan in het onderstaande formulier je gegevens in. Meer informatie over John van G vind je op www.beautywinkel.nl.

Deze actie is afgelopen.