Beauty Getest

Wella Pro Series Frizz Control

Ziet jouw haar er na een dag in de vochtige warmte ook altijd uit alsof er iets ontploft is? Wella Pro Series gaat je helpen pluizend haar onder controle te houden!

Als Wella Pro Series iets doet, dan doet het dat meteen goed. En dus introduceert het niet 1 product tegen pluizend haar, maar een complete serie producten. Fijn, want zo versterken zij elkaars effect.

De royaal verpakte shampoo en conditioner (flacons van 500 ml!) leggen de basis. Zij maken het haar zachter en minder pluizend, waardoor het bijvoorbeeld ook minder klit. Je haar voelt na het wassen zacht en soepel aan, en valt mooi in model.

Stylen doe je met een drietal producten, die je ook los van elkaar kunt gebruiken, afhankelijk van wat je haar nodig heeft. De Repair & Style styling lotion geeft de lichtste fixatie, en is ideaal als je jouw lange haar aan stylingapparatuur blootstelt: de lotion beschermt tegen de hitte daarvan. Wil je iets meer stevigheid kies dan de mousse, deze geeft je haar body maar zorgt ook voor gladde lokken en maakt dat je haar een stuk minder snel pluist, en lekker zacht aan blijft voelen. De haarspray tenslotte is er voor de finishing touch: redelijke fixatie, maar vooral een mooie glans en bescherming tegen pluis.

De complete lijn biedt alles dat je nodig hebt om je haar pluisvrij te houden en is goed op elkaar afgestemd. Heb je slap haar dan kan het gebruik van alle producten tegelijk misschien iets te veel gladheid opleveren, maar zeker bij stevig haar dat de neiging heeft tot krullen of kroezen zijn deze producten ideaal. Ook als je jouw haar met een stylingtang mooi glad maakt, en ervan baalt dat je gladde look snel plaatsmaakt voor pluis zijn dit de producten die je moet hebben. De shampoo en conditioner kosten 4,99 euro per stuk, terwijl de stylingproducten ieder 5,49 euro kosten. Zeer betaalbaar, voor deze royale verpakkingen en goede kwaliteit.