Beauty

Smeer eens wat plankton op je gezicht!

Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil

Bij plankton denken wij direct aan SpongeBob, typisch is dat. Bij The Beauty Kitchen denken ze namelijk aan hele andere dingen: zij maakten een gezichtsolie… met plankton!

Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil

Bij Beauty Kitchen halen ze hun ingrediënten graag uit de natuur, en waarom ook niet: er is genoeg te vinden om je huid perfect te verzorgen. Hun laatste move, plankton gebruiken in een gezichtsproduct, zagen we echter niet aankomen.

En toch is het eigenlijk heel logisch. Plankton microalgen zijn onmisbaar in de oceanen, ze vormen o.a. de voeding voor zeepaardjes. De algen beschermen zichzelf tegen milieu-stress door een mix van o.a. anti-oxidanten, omega 3, lipiden en vitaminen te produceren. En laat dat nou ook hartstikke goede voeding zijn voor onze huid!

Doet veel!

We hadden het nooit achter plankton gezocht, maar verwerkt in deze olie doet het veel goed s voor je huid. Het ontgift de probleemhuid en maakt deze rustiger, zorgt voor een verbeterde elasticiteit en minder rimpeltjes, hydrateert en beschermt en zorgt voor een optimale collageenproductie. Lang leve plankton!

Door tweemaal daags vier of vijf druppels in de huid te masseren (na het reiniger, voor je moisturiser of make-up) geef je je huid een fijne boost.

Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil

En, om je even gerust te stellen. Nee, er zit geen typisch ‘aquarium’-luchtje aan. En nee, de olie laat je gezicht ook niet glimmen. Zie het als een serum, een stevig extraatje voor je huid dat onzichtbaar wonderen verricht.

Een flesje Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil kost €24,99. Door de verse ingrediënten blijft het ongeveer zes maanden goed. Te koop bij Holland & Barrett.