Beauty

Sleek MakeUP Brow Intensity: alles voor je wenkbrauwen

Sleek MakeUP Brow Intensity

Ze zijn goed bezig bij Sleek MakeUP! Waar we onlangs al hun schitterende nieuwe Cleopatra’s Kiss palette lieten zien, introduceren zij nu Brow Intensity. Eindelijk een product voor je wenkbrauwen dat echt alles kan.

Sleek MakeUP Brow Intensity

Wenkbrauwen zijn zo langzamerhand een vast onderdeel in de make-up routine van steeds meer vrouwen geworden. En terecht, want goede wenkbrauwen kunnen heel veel betekenen voor je gezicht. Slechte trouwens ook, maar dan op een heel andere manier.

Het valt ons echter nog niet mee om het perfecte product te vinden om de wimpers en in model te brengen, en te kleuren en ook nog eens te highlighted. Om het goed te doen heb je al snel drie verschillende producten nodig, en daar zitten we gewoon niet op te wachten.

Bij Sleek MakeUP voelden ze dit prima aan, en gingen ze aan de slag met een product dat wél alles kan. Is Sleek MakeUP Brow Intensity de heilige graal als het gaat om wenkbrauwen? We zochten het uit.

Even puzzelen

We waren blij met de duidelijke instructies op de verpakking, want het is best even puzzelen, zo’n product dat verschillende dingen doet. Om te beginnen schroef je de onderkant van de ‘stift’ af, om een borsteltje met een sponsje te onthullen. Met die spons-punt breng je de brow gel op je wenkbrauwen aan (let op: er zit best veel op, dus ga je voor een subtiel effect is het goed de spons even goed af te strijken), om deze vervolgens met het borsteltje te verspreiden. Ga nauwkeurig te werk, en oefen het een keertje als je geen haast hebt, om te voorkomen dat tijdens het borstelen het sponsje onbedoeld een mooie streep op je voorhoofd trekt. Ja, dat kan, geloof ons…

Sleek MakeUP Brow Intensity

Bij de meeste wenkbrauwproducten ben je nu wel klaar, maar juist de finishing touch die dit product heeft kunnen we zo waarderen. Een highlighter! Die vind je aan de bovenkant van de stift (even de dop eraf trekken), en is mooi scherp zodat je nauwkeurig kunt werken. Een subtiele highlight (als contour) onder je wenkbrauwen maakt dat je wenkbrauwen extra mooi opvallen, zonder alleen maar donker te zijn. Natuurlijk kun je de highlighter ook gebruiken in je binnenste ooghoeken om ook je ogen direct te laten stralen, of op iedere andere plek die je maar wilt. Let wel op dat de highlight-stift niet zo lang is: wees er dus een beetje zuinig op, anders is hij al op terwijl de brow-gel dat nog lang niet is.

Sleek MakeUP Brow Intensity

Met een verkoopprijs van €10,99 heeft Sleek MakeUP een super handig product op de markt gebracht, waardoor je nu echt nog maar 1 product nodig hebt voor je wenkbrauwen. Mooie introductie!