Beauty

Sleek MakeUP Cleopatra’s Kiss: koninklijke highlighter

Sleek MakeUP Cleopatra’s Kiss

Hoera, een nieuw palette van Sleek MakeUP! En wat voor eentje, wow, Cleopatra’s Kiss is bijna te mooi om te gebruiken.

Sleek MakeUP Cleopatra’s Kiss

Voor wie Sleek MakeUP nog niet kent: dit fijne make-up merk, dat vooral bekend staat om de mooie palettes, verovert Nederland in rap tempo. Logisch ook: hun producten zijn goed van kwaliteit, beeldig om te zien en ook nog eens behoorlijk betaalbaar. Waar het eerst nog goed (online) zoeken was naar Sleek producten, kun je er nu gewoon bij tal van drogisterijen en ICI Paris XL terecht.

Een echte bestseller, zeker ook internationaal, is het Solstice Highlighting Palette. Het belang van de juiste highlights op je gezicht hoeven we je hopelijk niet uit te leggen (ok, in het kort: ze laten je sterke punten stralen en extra opvallen), het belang van het juiste product waarschijnlijk ook niet.

Sleek MakeUP Cleopatra’s Kiss

Gebruik je een slechte highlighter, met meer glitter dan highlight, dan laat je je sterke punten niet zozeer stralen, nee, je tovert jezelf acuut om in een vierjarige die met haar eigen speelgoedmake-updoos in de weer is geweest. Niet wat je wilt.

Het Sleek Solstice Highlighting Palette is een uitstekend voorbeeld van een prima highlighter, met vier tinten die elkaar mooi aanvullen en ieder hun eigen effect hebben.

Maar nu in het goud!

Het ‘originele’ Sleek highlighting palette dateert alweer uit 2015, en dus werd het hoog tijd voor een opvolger. Maar hoe doe je dat, een opvolger bedenken voor een product dat zo geliefd is? Simpel: geef het een koninklijk tintje.

Of Cleopatra in haar tijd ook al een highlighter gebruiken durven we niet te zeggen, het zou ons niets verbazen, maar feit is wel dat deze dame van goud hield. Ze zou dan ook vast en zeker zijn gevallen voor het palette dat haar naam draagt: Cleopatra’s Kiss. Net als het Solstice palette vind je hierin vier highlighters, die je op allerlei manieren kunt gebruiken. Voorwaarde is wel dat je niet een uitgesproken ‘koele’ huidkleur hebt. Heb je al eens eerder met gouden tinten make-up geëxperimenteerd en knapte je er niet van op? Dan is dit palette waarschijnlijk niks voor jou.

Sleek MakeUP Cleopatra’s Kiss

In het mooie gouden doosje vind je twee baked poeders (Sphinx en Goddess genaamd) en twee crème highlighters (Delta en Dynasty). Hoe je ze precies gebruikt bepaal je helemaal zelf, kwestie van uitproberen, maar we kunnen je natuurlijk wel wat tips geven. Zo kun je de rosé-kleurige Goddess ook prima op je lippen gebruiken (bijvoorbeeld in combinatie met een gloss of lipstick, of om het bovenste randje van je bovenlip te laten stralen), en vinden wij de brons gouden Dynasty crime het fijnst op de jukbeenderen. Heb je een zomers tintje, dan is het gouden Sphinx poeder ideaal om volop te stralen, terwijl de donkerdere Delta crème ideaal is voor subtiele highlights.

Ga er vooral zelf mee aan de slag, en bedenk dat alles mag. Of je het nu op je ogen, wangen, neus of in je decolleté wilt gebruiken, doe vooral wat jij mooi vindt. Leuk is het ook om te combineren: eerst een crème en daaroverheen een baked powder uit het palette, voor een extra opvallend effect.

Sleek MakeUP Cleopatra’s Kiss

Met een verkoopprijs van €13,99 is dit mooie palette een echt koopje, gezien de kwaliteit: het kan zich makkelijker met duurdere merken meten. Heeft het dan helemaal geen nadelen? Jawel, eentje: van ons had er ook best een maxi-uitvoering mogen zijn, met grotere vakjes waar je lekker met een grote kwast overheen kunt gaan. Fijn als je in één keer je hele gezicht een zomerse gloed wilt geven.