Beauty

Shawn Mendes Signature voor hem en haar

Shawn Mendes Signature

Shawn Mendes is hot! Zowel zijn muziek als zijn verschijning vallen in de smaak bij met name tieners. Zijn eigen geur, Shawn Mendes Signature, richt zich op dezelfde doelgroep.

Shawn Mendes

Even voor iedereen die hem nog niet kende: Shawn Mendes is pas 19 jaar oud, en toch heeft hij al wat nummer 1 noteringen achter zijn naam staan. Misschien ken je Stitches, of zijn huidige single There’s nothing holdin’ me back (geloof ons, als je ze hoort zul je ze herkennen). Shawn werd in 2014, 2015 en 2016 door Time Magazine uitgeroepen tot 1 van de Most Influential Teens, terwijl Forbes hem plaatste in de ’30 under 30’ ranglijst.

Hij timmert behoorlijk aan de weg, kortom, en is mateloos populair bij jongeren.

Shawn Mendes Signature

Een celebrity die zijn naam verbindt aan een geur is altijd tricky. De geur moet precies passen bij de doelgroep, en zodanig van kwaliteit zijn dat hij niet binnen een paar weken in de uitverkoop-bak bij de plaatselijke drogist ligt. Da’s niet best voor je zorgvuldig opgebouwde image tenslotte.

Shawn Mendes Signature

Om die reden is Shawn Mendes Signature geen geur waarbij over 1 nacht ijs is gegaan. Er is over nagedacht, er is hulp ingeroepen van een kundige parfumeur. Signature is een geur geworden die past bij Shawn, en zijn afkomst. Met geurtonen van hout en suikeresdoorn (refererend aan zijn Canadese afkomst), energieke citrus (de jongen is 19 tenslotte) en een sensueel hart.

Shawn Mendes Signature is een geur geworden die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Wij gokken dat voornamelijk tienermeisjes zullen vallen voor de zoete geur, die gedurende de dag steeds lekkerder gaat ruiken. De geur is in Nederland exclusief te koop bij Parfumerie Douglas, de prijzen beginnen bij €30,59 voor 30 ml.