Beauty

Sebastian Professional DRYNAMIC

Is het een droogshampoo? Is het een stylingproduct? Of is het DRYNAMIC? Wij probeerden dit intrigerende product uit.

Droogshampoos zijn weer helemaal hot, maar helaas niet altijd even best van kwaliteit. Wat heerlijk dat kappersmerk Sebastian Professional nu met een eigen variant komt, waar een heel stuk beter over is nagedacht.

We hebben het hier over DRYNAMIC, een droogshampoo die ook voor een stylingspray door kan gaan. Net als een droogshampoo absorbeert het vuil en talg, waardoor je haar schoner aanvoelt en lekkerder valt. Ook handig als je in de loop van de dag je kapsel wilt veranderen, met deze spray ‘reset’ je als het ware je style, en begin je opnieuw. Uniek zijn de ronde poederdeeltjes. In andere sprays zijn deze vaak vierkant, maar even logiscg nadenken leert dat die ronde deeltjes natuurlijk veel flexibeler zijn en zorgen dat je haar makkelijker in model valt te brengen.

Natuurlijk namen wij de proef op de som. En ja, DRYNAMIC mag er zijn. Niet te veel sprayen, dan wordt je haar wat al te stug en dof (alle ronde poederdeeltjes ten spijt), maar hier en daar een ‘pufje’ om de boel weer een beetje op te frissen doet wonderen. Even goed borstelen of kammen, en je haar is weer klaar om opnieuw in model gebracht te worden. De spray geeft ook direct extra volume, dus ook perfect om je in de loop van de dag wat uitgezakte kapsel weer even een boost te geven! Verkoopprijs: €25,-.