Beauty

Philosophy renewed hope in a jar

philosophy renewed hope in a jar

‘Hope in a jar’ was jarenlang niet alleen de moisturizer met de beste naam, maar zeker ook met de beste reputatie. Nu is er renewed hope in a jar.

philosophy renewed hope in a jar

Hope in a jar dateert van 1996, een paar mensenlevens geleden in cosmeticajaren. Nieuwe inzichten en technieken doen jaar na jaar hun intrede, en al was hope in a jar nog steeds razend populair, het werd tijd om iets te doen met al die vernieuwingen.

Alles wat de wetenschap te bieden heeft is nu verzameld in philosophy renewed hope in a jar. Ook de bekende spreuk, die het potje extra leuk maakt, is aangepast. ‘Live with optimism, renew with hope’. Mooi. En perfect passend bij de nieuwe inhoud ook.

Wat is gebleven, is de ultieme hydratatie. De hele dag, zoals je dat gewend bent, maar dan geholpen door de nieuwste technieken, waarin hyaluronzuur een grote rol speelt. Daarnaast zorgen verschillende andere zuren (voor wie het weten wil: glycon-, citroen- en amandelzuur) ervoor dat de huidstructuur verfijnd wordt. Dat betekent slecht nieuws voor grove poriën en fijne lijntjes, goed nieuws voor jou!

Tenslotte zorgt renewed hope in a jar ook voor een stralende, gezonde en energieke huid. Ken je het gevoel dat je huid maar niet wakker lijkt te worden, dof en slaperig blijft ogen? Daar doet dit magische potje wat aan, zowel op de lange als ook op de korte termijn.

Onze nieuwe favoriete moisturizer

Het zal geen verrassing zijn, renewed hope in a jar is onze nieuwe favoriete moisturizer. Wat een heerlijke manier om de dag te beginnen! Een potje van 60 ml kost €45,50, de bijpassende eye refreshing & refining eye cream kost €42,28, exclusief bij Ici Paris XL.