Beauty Favourites

Nivea Invisible for Black & White

Deodorant die ervoor zorgt dat je geen witte strepen (meestal veroorzaakt door aluminiumzouten) op je kleding krijgt kenden we al. Maar Nivea gaat nu verder, en introduceert een deo die een misschien nog wel veel irritanter probleem aanpakt: gele vlekken!

Gele vlekken in witte shirts worden, in tegenstelling tot wat je misschien verwacht, meestal niet veroorzaakt door zweet, maar juist door deo. Anti-transpirant deo laat deeltjes op je kleding achter die tijdens het wassen een chemisch proces in gang zetten, en een gele afzetting op de vezels van je kleding kunnen veroorzaken. Nivea heeft nu een deo die ervoor zorgt dat de vezel beschermd wordt, zodat de gele afzetting zich daar niet aan kan hechten.

Fijn nieuws! Zeker als je daarbij optelt dat dezelfde deo ook geen witte vlekken op donkere kleding achterlaat, en je dus niet bij het aanbrengen van je deo hoeft na te denken wat voor kleur kleding je draagt… Nivea Invisible for Black & White is en in een spray en roll-on, voor zowel mannen als vrouwen. De verkoopprijs is 3,79 euro.