Beauty

Maybelline Dream Wonder Nude: foundation met natuurlijke dekking

Maybelline Dream Wonder Nude

Een foundation is pas echt goed, als je hem eigenlijk niet ziet zitten. Maybelline Dream Wonder Nude belooft zo’n foundation te zijn, en natuurlijk waren wij benieuwd.

Maybelline Dream Wonder Nude

Een natuurlijke dekking die niet opvalt, dat belooft Maybelline. Met andere woorden: wel de voordelen van een foundation (een egale, verzorgde huid), maar niet de nadelen. Een foundation die je van meters afstand al ziet zitten, dat kan echt niet.

Dun en licht

Het flesjes ziet er mooi en licht uit. Opvallend is dat je deze foundation aanbrengt met een applicator, die je in het flesje met foundation doopt. Doordat de foundation erg dun is werkt dat enorm prettig, maar pas wel op voor druppels die van de applicator af kunnen vallen als je hem wat al te enthousiast beweegt.

Het heeft onze voorkeur om de foundation vanaf de applicator eerst op de hand aan te brengen, en daarna op het gezicht, maar je kunt er ook voor kiezen direct op het gezicht aan te brengen.

Zoals gezegd is de foundation erg dun, waardoor je hem perfect kunt verspreiden over je huid. Waar je bij andere foundations echt geen millimeter over mag slaan, en ook rondom je haargrens een en ander netjes af moet werken, luistert dat in dit geval wat minder nauw. De foundation vindt bijna vanzelf zijn weg over je gezicht, en maakt geen lelijke lijnen langs je haargrens of wenkbrauwen.

De dekking is prima, maar inderdaad wel wat licht. Heb je veel last van oneffenheden of rode vlekjes, dan is het handig deze eerst even weg te werken met een concealer, of op deze plekjes een klein druppeltje extra van deze foundation aan te brengen. Kan zonder problemen of vlekken! De dekking van één laagje is wel ruim voldoende om je huid een egale uitstraling te geven, mooi en verzorgd, zonder die zo ongewenste ‘foundation-look’. Flawless, zoals dat zo mooi heet in het Engels, verzorgd, egaal en zacht. Een poedertje na afloop mag, zeker als je snel een glimmende huid hebt, maar is zeker niet strikt noodzakelijk.

Maybelline Dream Wonder Nude

Prima foundation!

Ben je op zoek naar een stevige dekking, of kies je graag voor een echte ‘opgemaakte’ look, dan is Maybelline Dream Wonder Nude niks voor jou. Heb je voldoende aan een medium dekking, en wil je er verzorgd uitzien zonder dat iedereen ziet dat dat door je foundation komt, dan heb jij je ideale product gevonden. Maybelline Dream Wonder Nude is er in 6 tinten, en is nu al één van onze favoriete beauty introducties van dit voorjaar.