Beauty

Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara

Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara

De mascara’s van tegenwoordig kunnen zo veel, dat ze hele lange namen nodig hebben om zichzelf te introduceren. Maak kennis met Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara!

Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara

De nieuwste mascara van Max Factor zit in een mooie, zwart met gouden huls en belooft veel goeds. Een ‘false lash effect’, zonder de wimpers hard of zwaar te maken, zodat je hem niet voelt zitten. Dat moesten we zien!

Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara

Bijzonder borsteltje

Wat direct opvalt aan deze nieuwe mascara is het tevens nieuwe borsteltje. Max Factor noemt het de ‘Lavish Volume’ borstel, en hij is opgebouwd uit korte en lange (kunststof) haartjes. Zo worden alle wimpers van mascara voorzien, netjes van elkaar gescheiden en goed in de krul geborsteld. Wij zijn dol op dit soort borsteltjes, omdat ze mooi zuinig werken en klontjes of te dikke lagen mascara voorkomen.

Om het ‘false lash’ effect te behalen moet je minimaal 2 dunne laagjes opbrengen, maar dan heb je ook wat. Mooie donkere wimpers, waarbij ieder haartje apart van een laagje mascara is voorzien. Opvallend vinden wij de mooie krul die zomaar in de wimpers opduikt! Zal dat komen doordat de wimpers soepel blijven, door de toevoeging van glycerine en bijenwas? Hoe het ook komt, wij zijn er blij mee!

Voor iedere dag

Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara is een perfecte mascara voor iedere dag. Naar je werk ben je met 1 of 2 laagjes klaar, terwijl je er voor een feestje rustig 3 of 4 laagjes tegenaan kunt gooien zonder klontjes te krijgen. De verkoopprijs bedraagt €17,99.