Beauty

L’Oréal Paris Sublime Bronze Airbrush

L'Oréal Paris Sublime Bronze Airbrush

Zie jij ook op tegen het moment dat je je benen na een winter lang veilig te zijn opgeborgen onder een lange broek of dikke panty weer tevoorschijn moet toveren?

Is ‘melkfles’ je bijnaam, zeker in de eerste weken nadat de benen weer bloot kunnen? Dan is de nieuwe L’Oréal Paris Sublime Bronze Airbrush wat je zoekt.

L’Oréal Paris Sublime Bronze Airbrush

Als je benen wit zijn, kun je naar een zelfbruiner grijpen. Nadeel hiervan is dat je een beetje vooruit moet plannen (om dit nu ‘s morgens vroeg te doen nadat een blik naar buiten heeft geleerd dat rokjesdag is aangebroken is echt te krap) en je nogal precies te werk moet gaan. Niet helemaal gelijkmatig aanbrengen zorgt dagenlang voor bruin gevlekte benen, en daar knapt niemand van op.

Wij kiezen dan ook steeds vaker voor een tijdelijke oplossing, nog tijdelijker dan een zelfbruiner. Een bronzer die je er aan het einde van de dag gewoon weer afwast! Geen zorgen over dagenlange vlekken en in een handomdraai aan te brengen. L’Oreal Paris introduceerde vorig jaar al BB Summer Legs, een soort BB cream voor je benen. Dit wondermiddel is er nu ook als spray: L’Oréal Paris Sublime Bronze Airbrush.

In een handomdraai

Waar we al fan waren van de BB Summer Legs van vorig jaar, zijn we over de Sublime Bronze Airbrush helemaal enthousiast. Nog meer gebruiksgemak, nog gelijkmatiger aanbrengen en een mooi natuurlijk resultaat. De spray is fijn van structuur, en brengt hierdoor bijna vanzelf een flinterdun laagje aan over je benen. Heb je de spray toch iets te lang op één plek gehouden, en is het resultaat daardoor plaatselijk iets te donker uitgevallen? Zolang het product nog nat aanvoelt kun je het met je handen wat beter verdelen (vergeet die niet na afloop even te wassen!), en anders even een beetje deppen met water en zeep om de spray te verwijderen en daarna opnieuw aan te brengen.

Een kind kan de was doen. Bang om overal waar we gaan zitten bruine vlekken achter te laten zijn we niet: hoe het product zich houdt onder tropische omstandigheden durven we niet te zeggen, maar het trekt zodanig in de bovenste laag van je huid dat we ons zeker in de lente echt geen zorgen maken.