Beauty

L’Oréal Paris BB Summer Legs

L'Oréal Paris BB Summer Legs

Een BB Cream voor je gezicht: dat kennen we wel. Maar een BB Cream voor je benen… dat is nieuw! Is het ook handig? Wij probeerden L’Oréal Paris BB Summer Legs.

L’Oréal Paris BB Summer Legs

We kennen het allemaal wel. Het is mooi weer, je wilt een rokje aan, maar oeps, wat een witte benen! Dan kun je kiezen voor zelfbruiner, maar dat is een nogal precies werkje, wat je voor het beste effect de avond ervoor al uit moet voeren. Wat dan? Een panty? Blegh.

De oplossing is er nu, met L’Oréal Paris BB Summer Legs. Een BB Cream voor je benen, die direct voor een gezond tintje zorgt, een lichte bruine gloed. Daarnaast worden kleine imperfecties minder zichtbaar, wordt de huid gehydrateerd en voelt deze zachter aan. Een wonderproduct, kortom. Tijd voor een test.

Rokjesdag

We worden ‘s morgens wakker, kijken uit het raam, en ja hoor: stralend zonnetje. Rokjesdag! Maar hoe gaan we die doorkomen zonder willekeurige voorbijgangers te verblinden met onze melkflessen? Mooi moment om de BB Summer Legs erbij te pakken! Breng een kleine hoeveelheid aan op het gebied van je benen dat zichtbaar zal zijn voor de buitenwereld (wees niet bang dat je dan een rare grens op je benen hebt lopen, je doucht het product er aan het eind van de dag gewoon weer af tenslotte) en smeren maar.

BB Summer Legs laat zich goed verdelen over de huid, geeft direct een subtiel tintje (denk aan: dagje strand, niet aan weekje Spanje) en haalt het wit uit je huid. Het resultaat is een gebruind stel benen, die ook direct soepel en zacht zijn alsof je ze met een bodylotion hebt ingesmeerd.

Het product belooft niet af te geven, en doet dat ook nauwelijks. Wel raden we aan een dun laagje te gebruiken, zodat het volledig in kan trekken, en toch maar liever geen wit rokje te dragen. Als we met een witte tissue langs onze benen gaan komt er toch een heel klein beetje bruin op, zeker direct na het aanbrengen.

Geen zelfbruiner

BB Summer Legs is geen zelfbruiner, je hoeft dus niet bang te zijn voor vlekken op je huid die niet weg te krijgen zijn. Met water en zeep was je je tijdelijke tintje er zo weer af. Prettig, voor iedereen die niet al te handig is met zelfbruiner, maar zeker ook voor die momenten dat je weinig tijd hebt en direct resultaat wilt zien. De grote tube gaat, doordat het product zuinig is in gebruik, rustig een voorjaar en zomer mee en kost €14,99.