Beauty

Lancaster L’Eau de Soin: meer heb je deze zomer niet nodig

Lancaster L’Eau de Soin

Een geur die je zonder problemen kunt dragen in de volle zon, terwijl hij ondertussen ook je huid nog eens hydrateert. Lancaster L’Eau de Soin is de perfecte zomergeur!

Met een luchtje in de zon?

Normaal is dit de tijd van het jaar dat je ons hoort roepen je parfum even niet te dragen, niet overdag althans. Want met parfum op in de zon, dat is vragen om problemen. Om lelijke plekken of irritatie, om precies te zijn. Niet doen dus! Tenzij je er specifiek eentje uitzoekt die wél gedragen kan worden in de zon. Daarvan zijn er niet zo veel, maar deze zomer kun je met Lancaster L’Eau de Soin je hart ophalen. Deze zomerse geur vraagt er bijna om om uitsluitend in de zon gedragen te worden!

Lancaster L’Eau de Soin

Veel herinneringen hangen samen met een geur. Je weet misschien (onbewust) nog hoe het klaslokaal op je eerste schooldag rook, en ook je eerste zwemles heeft zich met behulp van die typische zwembadlucht vast en zeker in je geheugen gegrift. Voor parfums geldt dat ook! Je hoeft op straat maar een vleugje van iemands parfum op te pikken, en je denk terug aan een mooi moment waarop je het betreffende luchtje zelf droeg. Of misschien schiet opeens het gezicht van een dierbare die dit parfum ook draagt je te binnen, of komen er herinneringen aan vergane liefdes omhoog.

Als er één seizoen is met een ‘typisch luchtje’, dan is het wel de zomer. Als je de geur van je favoriete zonneproduct ruikt, lig je in gedachten direct weer op het strand. Daarom waren we vorig jaar zo’n fan van Le Parfum Solaire, een parfum met de typische geur van de bekende Lancaster zonneproducten in de oranje verpakkingen. Tot diep in de herfst hebben we het gedragen, om dat zomerse gevoel zo lang mogelijk vast te houden.

Lancaster L’Eau de Soin

Deze zomer verrast Lancaster ons opnieuw met een bijzondere geur. Niet met de geur van hun zonneproducten dit keer (al doet hij ons er in de verte stiekem wel aan denken!), maar zomers dat hij is! Lancaster L’Eau de Soin kan over het hele lichaam gedragen worden en is lekker verkoelend. Wij droegen hem de afgelopen zomerse periode ‘gewoon’ als parfum in de hals, en werden er extra vrolijk van. Op en top zomers: het is Lancaster gelukt een nieuw luchtje in onze herinnering te plaatsen als het om de zomer gaat.

Verzorgend

Extra fijn is dat deze Eau de Soin een hoge concentratie glycerine bevat, die de huid verzorgt terwijl je de geur draagt. In de zomer kan je huid iedere extra ondersteuning gebruiken, dus deze toevoeging juichen we meer dan toe. Onze tip: breng hem rijkelijk aan op je decolleté, dat is echt zo’n gebied dat ongemerkt veel meer zon vangt dan je zou denken, en daardoor ook veel sneller veroudert dan de rest van je huid.

Lancaster L’Eau de Soin zit in een lekkere grote fles van 100 ml en kost €39,-. Zomerser dan dit ga je een parfum niet vinden!