Beauty

Lancaster Le Parfum Solaire

Lancaster Le Parfum Solaire

Iedereen die net als wij fan is van de zonproducten van Lancaster, kent de heerlijke geur die bij deze lijn hoort.

De geur van de zomer, van zon zee en strand. De geur van ‘s avonds eindeloos buiten zitten, van vakantie. De geur die je zelfs middenin de winter nog in een zomerse stemming kan brengen. Goed nieuws: die geur is er nu ook als Eau de toilette. Maak kennis met Lancaster Le Parfum Solaire.

Lancaster Le Parfum Solaire

Wij vinden het altijd een beetje lastig om de juiste geur te vinden op zomerse dagen. Veel geuren kun je beter niet dragen als je de zon in gaat, om lelijke vlekken te voorkomen. En heb je er dan eentje gevonden die veilig in de zon gedragen kan worden, ‘vloekt’ hij weer met de geur van je zonneproduct. Aan al deze problemen maakt Lancaster nu in één klap een einde.

Le Parfum Solaire is afgeleid van de geur van de bekende oranje en bruine producten uit de Lancaster Sun lijn. Iedereen die deze producten gebruikt, vaak al jarenlang, kent de geur. De geur die je tegemoet komt op de eerste vakantiedag, de geur van de zon. De geur waar wij, we geven het toe, in de winter soms zo naar verlangen dat we even stiekem aan een fles zonnecrème ruiken.

Ben je een fervent gebruiker van de Lancaster Sun producten, dan kun je de bekende geur nu extra benadrukken door op zomerse dagen ook Le Parfum Solaire te gebruiken. Geen gedoe meer welk luchtje een beetje matcht met je zonneproduct, beter dan dit wordt het niet!

Lancaster Le Parfum Solaire

Het zonnetje in huis

Heerlijk, om de geur van de zomer nu niet alleen te kunnen smeren, maar ook te kunnen sprayen. En niet alleen in de zomer zelf! Al gebruiken we Lancaster Le Parfum Solaire nu al volop, we verheugen ons nog het meest op de herfst en winter. Die periode waarin de zon en het strand héél ver weg lijken. Om juist op die dagen een vleugje zon op te kunnen spuiten, zomerse herinneringen in een flesje: de zon gaat er meteen van schijnen, al is het maar in je hoofd.

De Eau de Toilette is redelijk subtiel, en laat een fijne ‘zweem’ achter. Wil je de geur heel de dag goed ruiken kan het nodig zijn om hem na een aantal uur even opnieuw aan te brengen. Gelukkig gaat de royale fles van 100 ml lekker lang mee, en is de prijs van €45 ook prima te doen.