Beauty

L.O.V is een blijvertje

L.O.V.

Nog niet zo lang geleden lieten we je kennismaken met de producten van L.O.V. Inmiddels ligt er een nieuwe serie in de winkel!

L.O.V.

Voor wie het gemist heeft: L.O.V. is een nieuw make-up merk van de makers van CATRICE en essence. Het richt zich op een wat meer volwassen publiek, met kwalitatief goede producten, een mix tussen trends en klassiekers. Nog steeds prima betaalbaar, maar niet een puur ‘budgetmerk’.

Nieuwe producten

Om het nieuwe jaar goed af te trappen, introduceerde L.O.V. een aantal nieuwe producten. Was je, net als wij, al fan van het merk, dan wordt het na het zien van deze introducties helemaal duidelijk: L.O.V. is een blijvertje. Want oh, wat ligt er een hoop moois in de winkel!

Onze favoriet? Lastig kiezen. Het Browttitude Professional Eyebrow Palette (€14,99) is een zeer compleet setje voor wie veel aandacht besteedt aan de wenkbrauwen. Aan alles is gedacht, van een wat tot een highlighter, een brow powder in twee tinten en brow pomade en zelfs een fixing wax. Oh, en uiteraard ontbreekt ook het pincet niet. Prima product!

L.O.V.

Maar erg fijn vinden we ook het Holographic Highligter Palette, bestaande uit drie tinten poeder highlighter. Stoer dat ook een groene tint hierin is opgenomen. Het is niet de eerste die je zelf uit zou kiezen, maar het effect is prachtig! Met een verkoopprijs van €14,99 kan het de concurrentie met veel duurdere merken moeiteloos aan.

Glow!

Ons lijstje favorieten is eindeloos. Wat te denken van de Aura Glow Primer? Ideaal voor onder je foundation, maar ook prima los te dragen voor wat extra ‘glow’. Een gezonde gloed, die rimpels corrigeert, en je beschermt tegen omgevingsfactoren als vervuiling en zon (SPF 15). Dit flesje met ‘wondermiddel’ is bij ons inmiddels onderdeel van de dagelijkse routine. Net als de Dewy Gel Blush Stick overigens, die ons in een handomdraai een gezonde blos oplevert. Fris en fruitig, en dankzij de combinatie stick/kwastje makkelijk op te brengen.

L.O.V.

Zijn we nog wat vergeten? Ah ja, de Color & Care lipstick en Long Lasting Nail Laquer: eveneens heerlijke producten van prima kwaliteit. Wij hebben een nieuw favoriet make-up merk gevonden!