Beauty

Het heerlijke merk L.O.V is er nu ook in Nederland!

L.O.V.

Wie wel eens een Duitse drogist bezoekt had het merk daar misschien al gespot: L.O.V. En we hebben goed nieuws: het is nu ook in Nederland te koop!

L.O.V

L.O.V is een merk binnen Cosnova, bekend van CATRICE en essence. Waar essence gaat voor trendy en jong en CATRICE zich laat inspireren door de catwalk, is L.O.V. een supervrouwelijk, tijdloos merk. Net als CATRICE en essence zeer betaalbaar, maar wel wat hoger in de markt. Professioneel van kwaliteit, voor de vrouw die hecht aan luxe.

Van de drie merken is L.O.V. duidelijk het meest ‘volwassen’; het richt zich op dames die niet zo nodig alle trends hoeven te volgen, en een duidelijk eigen idee hebben van wat bij hen past. Voor vrouwen van de wereld, die moeiteloos schakelen tussen werk, schoolplein, boodschappen doen en een avondje uit.

L.O.V.

Enorm assortiment

Zie je al die mooie spullen op de foto’s? Da’s nog maar een kleine greep uit het enorme assortiment dat L.O.V. in de winkels heeft liggen. We worden blij van de verpakking, die luxe ogen en aanvoelen, maar zeker ook van de inhoud.

In de collectie vind je eigen alles wat je nodig hebt om iedere dag op je mooist voor de dag te komen. Van lipstick tot oogschaduw en nagellak, maar ook goede kwasten. Wat wij waarderen is dat je binnen productgroepen vaak verschillende vormen tegenkomt: oogschaduw is er als enkel, vast poedertje, in een palette en als losse poeder, maar ook in stickvorm. Ideaal! Ook als het gaan om mascara’s kun je kiezen uit tal van verschillende soorten borsteltjes en formules, maar net wat jouw wimpers nodig hebben, of waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Hoogtepunten binnen het assortiment vinden wij het prachtige The Glowrious Highlighting & Bronzing Palette en de Extraordinary Perfect Fluid Foundation, in een handig doosje met pompsysteem.

L.O.V.

En de prijzen?

De prijzen voor L.O.V. liggen wat hoger dan die van essence en CATRICE, maar vallen nog steeds in de categorie ‘fijn betaalbaar’. Om een indruk te geven: eerdergenoemd Highlighting & Bronzing Palette kost €14,99, de Perfect Fluid Foundation ook. Een mascara of nagellak is er vanaf €5,99, een oogschaduw palette kost €14,99.

L.O.V. is in Nederland exclusief te koop bij een aantal Etos filialen, hier vind je een complete lijst. Wij zijn blij dat dit merk nu ook in Nederland te koop is!