Beauty

Jil Sander Evergreen

Je kunt merken dat het voorjaar voor de deur staat! In de parfumerie kun je veel nieuwe geuren vinden die je alvast de lentekriebels geven, zoals Evergreen, de nieuwe geur van Jil Sander.

We leerden de typische Jil Sander vrouw, Eve, kennen bij de introductie van haar gelijknamige geur. Hierna volgde de romantische Everose, en nu is er in dezelfde stijl Evergreen. Wij maken kennis met deze nieuwe geur.

Groen staat in de parfumwereld voor fris en puur, en Evergreen is daar geen uitzondering op. Waar veel ‘groene geuren’ ons echter iets té fris, en weinig vrouwelijk zijn, pakt Evergreen dat beter aan. Want puur en fris kan ook heel romantisch zijn!

De bloemen in Evergreen zijn fris en puur, net als de peer en grapefruitbloem. De jasmijn, sandelhout en vanille zorgen echter voor een warme touch, die aantoont dat groene geuren ook sensueel en echt vrouwelijk kunnen zijn. Wat een mooie combinatie!

De Eau de Toilette Evergreen van Jil Sander is er in drie formaten (30, 50 en 75 ml) met een verkoopprijs van respectievelijk 42,17. 61,06 en 82,17 euro. Een mooie zachte geur die duidelijk maakt dat de lente onderweg is!