Beauty Getest

Jil Sander Everose

Eve, de succesvolle geur van Jil Sander, was al een ultiem vrouwelijke geur. Nu is Eve verliefd… en daar hoort een nieuwe, misschien wel nog vrouwelijkere geur bij!

Everose, zoals de nieuwe Eau de Toilette heet, is welliswaar lichtjes gebaseerd op Eve, maar straalt een heel andere energie uit. Weet je nog hoe roze de wereld eruit zag toen je voor het laatst ├ęcht tot over je oren verliefd was? Hoe alles lichter, vrolijker en mooier leek te zijn? Deze roze bril ruik je ook in Everose!

Bij een romantische geur horen bloemen, rozen om precies te zijn, maar ook andere geuren waar je blij en opgewonden van wordt. Witte peper, arabische jasmijn, framboos, kasjmierhout en vanille bijvoorbeeld, waar de geur ‘body’ van krijgt, en net als een nieuwe liefde steeds stabieler, steviger en robuuster van wordt.

Jil Sander Everose is een geur die je door zijn bloemige karakter en roze uitstraling misschien eerder in het voorjaar zou verwachten dan nu, met het korter worden van de dagen. Maar geloof ons, het zijn juist deze donkere dagen waarop iedere vrouw behoefte heeft aan een frisse, nieuwe liefde. En of dat nu om een geur of een man gaat… dat laten we aan jou over!

Jil Sander Everose Eau de Toilette is er vanaf 39,50 euro (30 ml).