Beauty

Januari saai? Welnee!

Kneipp Cosy Moment

Januari is een beetje nikserige maand. Geen feestdagen, geen vakantie in het vooruitzicht. Maar dat betekent niet dat deze maand niks leuks te bieden heeft!

Maak het gezellig

Januari en februari zijn vaak de koudste maanden van het jaar. De maanden waarin we de meeste tijd binnenshuis doorbrengen. Een goede reden om het daar extra gezellig te maken!

Kneipp introduceerde nog niet zo lang geleden een mooie lijn voor je huis, World of Fragrances. Hierin werd ook de nieuwe geur ‘Cosy Moment’ geïntroduceerd, een lekkere warme, kruidige geur met macadamia, steranijs en sinaasappel. Goed nieuws: je kunt inmiddels niet alleen je huis, maar ook jezelf naar dit heerlijke parfum laten ruiken. De crème bad, crème douche en body lotion zijn ideaal voor deze koude tijd van het jaar. Goed verzorgend voor je huid, maar door de warme geur ook perfect voor je winterse humeur.

Weleda Skin Food

Zorg goed voor jezelf

In deze tijd heeft je huid nogal wat te verduren. Kou, wind en regen laten hun sporen achter, maar ook de verwarming binnenshuis pleegt een ware aanslag op je huid. Belangrijk om je daar goed tegen te wapenen of, als de schade al is aangericht, de boel snel weer te herstellen.

Dat doe je heel goed met de Skin Food-lijn van Weleda. Het groene ‘wondertubetje’ kenden we al, en doet wonderen voor schrale plekjes of huid die anderszins wat extra liefde nodig heeft. Voor de huid die er net wat minder beroerd aan toe is, of bijvoorbeeld plekjes in je gezicht waar je geen hele zware crème op wilt smeren, is er ook een Skin Food Light variant.

Wist je ook dat er een heerlijke Body Butter is in deze lijn? Perfect voor droge ellebogen en knieën bijvoorbeeld, of als maskertje voor je handen voor je gaat slapen. Ze zijn gegarandeerd weer zijdezacht als je wakker wordt. Het kleinste Skin Food tubetje is speciaal voor je lippen; droge lippen knappen er enorm van op, zo weten wij uit ervaring.

HEMA oogschaduw

Tover wat kleur in je leven

Januari en februari zijn als je naar buiten kijken meestal niet echt kleurrijk te noemen. Grauw, donker, saai. Een goed moment om zelf wat kleur de wereld in te zenden! Een fris kleurtje op je ogen of lippen zorgt er niet alleen voor dat je eigen humeur met sprongen vooruit gaat, maar ook dat iedereen die jou ziet net wat vrolijker wordt.

Good Boom heeft mooie, goed dekkende lippenbalsem in zes verschillende tinten. Deze zijn volledig vegan, biologisch, fair-trade en duurzaam geproduceerd en verpakt. Da’s fijn, voor jou (wel eens berekend hoeveel lippenbalsem je doorslikt in een mensenleven?), en voor de rest van de wereld. De tint die je op de foto ziet luistert naar de naam Nudieville, en smaakt en ruikt naar caramel en vanille.

Experimenteren met kleur op je ogen kan prima met dit mooie palette van HEMA, luisterend naar de naam Spice it up. Mooie, intense kleuren waar je iedere dag een andere look mee kunt samenstellen.

Januari saai? Welnee!