Interieur

Kneipp World of Fragrances: etherische oliën voor je huis

Kneipp World of Fragrances

Kneipp kennen we van de heerlijke verwenproducten voor jezelf… maar nu kun je ook je huis verwennen. Maak kennis met Kneipp World of Fragrances.

Kneipp World of Fragrances

Dat al het goede uit de natuur komt, dat weten ze bij Kneipp maar al te goed. En dat de natuur lekkerder ruikt dan welke kunstmatige geurstof dan ook, dat hebben wij dankzij hen ook ruimschoots ervaren. Hun klassieke geuren, maar ook de nieuwe varianten, zorgen er altijd voor dat iets simpels als douchen een genietmomentje wordt. Eentje dat als je het ons vraagt altijd net iets te kort duurt.

Gelukkig verzonnen ze voor dat laatste probleem bij Kneipp een oplossing. Dankzij Kneipp World of Fragrances kun je nu heel de dag van je favoriete geur genieten.

Kneipp World of Fragrances

Geur en humeur

Het belangrijkste van een geur is natuurlijk of je hem lekker vindt ruiken. Maar wist je dat geuren ook een bijzonder effect op je humeur kunnen hebben? Van een fijne geur word je blij, en geuren die je rook bij een bijzonder moment nemen je keer op keer mee terug naar deze herinnering.

Zeker in de herfst en winter, waarin we veel tijd binnen doorbrengen, vinden wij het prettig om hier de natuur een beetje naar binnen te brengen. Geuren uit de natuur op laten duiken in je woonkamer, zodat je toch stiekem het gevoel hebt dat je een beetje buiten bent. Geurstokjes, kaarsjes, waxmelts: ze vinden allemaal een weg naar onze huiskamer. Met wisselend succes, overigens. Van synthetische geuren die je hoofdpijn bezorgen tot geurkaarsen die nauwelijks geuren (maar wel flink walmen!), we hebben het allemaal voorbij zien komen.

Goed!

De geurkaarsen en geurstokjes uit het Kneipp World of Fragrances assortiment zitten qua prijs behoorlijk aan de lage kant (€7,99 voor de Scented candles, €8,99 voor de Fragrance sticks), maar gedragen zich minstens zo goed als varianten die het drievoudige of meer kosten.

Kneipp World of Fragrances

Ten eerste is de geur prima in orde: prettig, natuurlijk, aanwezig maar niet overheersend en ‘long-lasting’. De geurstokjes zijn prima geschikt voor een steeds aanwezige, maar niet opvallende prettige geur, terwijl de geurkaarsen het goed doen op momenten waarop je net wat extra wil.

De geurstokjes zijn er in de varianten Sandalwood-Patchouli (harmonie), Vetiver-Mandarin (zonnig en vrolijk) en Lavander (heerlijk ontspannend!). De geurkaarsen vind je in Sandalwood-Patchouli, Vetiver-Mandarin en Macadamia-Star anise. Over deze laatste geur zijn niet alleen wij razend enthousiast; Kneipp heeft aangekondigd hiervan ook een crème bad, crème douche en body lotion van op de markt te brengen. Goed nieuws, want deze heerlijk romige, kruidige geur is behoorlijk verslavend! Alle Kneipp World of Frangrances producten koop je bij Kruidvat en Trekpleister.