Beauty Favourites Getest

Getest: The Body Shop Big & Curvy Mascara

The Body Shop introduceerde onlangs een nieuwe mascara, Big & Curvy. Gestoken in een knalroze verpakking, waar we sowieso al erg blij van werden. Maar werden we dat ook van het resultaat.

Vollere wimpers en maximale krul, zo luidt de belofte. Om dat effect te bereiken wordt er gebruik gemaakt van een gepatenteerd borsteltje, waarvan de haartjes zodanig staan dat iedere wimperhaar te pakken wordt genomen. Het aanbrengen is daardoor niet al te lastig, al is het even oppassen dat er geen grote klodder mascara aan het uiteinde van het borsteltje zit, dat geeft van die vlekken op je ooglid.

De mascara is redelijk ‘dun’, hij legt niet direct een dikke laag om je wimpers heen. Meerdere malen aanbrengen is dus noodzakelijk om echt flink extra volume te bereiken. De samenstelling van de mascara en het borsteltje zorgen er echter wel voor dat dit zonder problemen (lees: klontjes) kan. Een prettige mascara, waarmee je zelf kunt bepalen hoe dik je je wimpers aan wilt zetten. Fijn is ook dat de mascara goed houdt op je wimpers, geen korreltjes of zwarte vegen! Verkoopprijs: 15 euro.