Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Revlon Spring Look 2011

Met de lente voor de deur verschijnen er steeds meer frisse make-up producten in de schappen, veelal in frisse pastelkleurtjes. Deze maand introduceert ook Revlon haar nieuwe look, die wij al even voor je bekeken en getest hebben.

Heel leuk zijn de bij elkaar passende Colorburst Lipsticks (11,95 per stuk) en Nail Enamels (8,95 per stuk). Nagels vormen meer en meer een onderdeel van je make-up, dus fijn als je deze helemaal kunt aanpassen aan je look! Revlon biedt je dit seizoen 3 keuzes: zacht roze, fuchsia of rood. Kijk bij aankoop goed naar wat voor jou de beste kleur is, waar de een enorm opknapt van felrood, lijkt de ander lijkbleek bijvoorbeeld.

De fuchsia en rode tint Lipsticks zijn redelijk dekkend en bepalend voor je look, de lichtroze variant (onze favoriet) maakt je lippen mooi zacht van kleur en licht glinsterend, voor die échte zachte lentelook. De Colorburst Lipsticks zijn zacht voor de lippen, een klein beetje plakkerig, maar bovenal stuk voor stuk mooi gekleurd: de kleur van de lipstick die je ziet, is ook echt de kleur die hij wordt op je lippen. Dat geldt ook voor de wat romige Nail Enamel, al zijn daar wel een laagje of 2/3 voor nodig. De nagellak is wat dun, dus breng hem voorzichtig en in dunne laagjes aan voor het mooiste resultaat.

In de Quad Eyeshadow Silver Fox (11,95 euro) tenslotte vind je vier bij elkaar passende kleuren waar je alle kanten mee op kunt. De groene en grijze tint zijn mat en vormen daarmee een mooie basis, met de glanzend donkerpaarse kleur leg je mooie donkere accenten, terwijl de witte juist voor glinsterende highlights zorgt. Een mooie mix aan kleuren waar je eindeloos mee kunt afwisselen, en zowel een wat stevigere look als een zachte oogopslag mee tevoorschijn kunt toveren.