Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Revlon CustomEyes Mascara

Een mascara met verschillende standen is niet nieuw, we zagen eerder al een variant van Rimmel voorbij komen. Daar waren we enthousiast over, en dus wilden we de Revlon CustomEyes Mascara ook wel eens bekijken!

Revlon CustomEyes Mascara is 1 mascara, met 2 verschillende standen, voor 2 verschillende effecten op je wimpers. Door aan de bovenkant te draaien verandert de stand van het borsteltje. Kies je voor stand 1, Length & Drama, dan zal het borsteltje je wimpers goed zwart, en naast langer ook dikker maken. Stand 2 is wat meer ingetogen, en maakt je wimpers langer en gesepareerder.

We deden eerst een ‘droge test’, en haalden de mascara uit de houder. Vervolgens draaiden we aan de bovenkant en verhip, het borsteltje veranderde inderdaad van vorm! Waar het bij de eerder geteste, soortgelijke Rimmel Glam’Eyes Day2Night Mascara de flacon was die het werk deed, heeft Revlon ervoor gekozen het borsteltje aan te kunnen passen. Interessant!

Wij zijn dol op dit soort innovaties, en zijn zeer tevreden over het resultaat. Niet alleen het borsteltje, maar ook je wimpers zien er wezenlijk anders uit, afhankelijk van de stand die je kiest. De mascara brengt, in beide standen, makkelijk en netjes aan, en blijft de hele dag prima zitten. De verkoopprijs bedraagt 10,95 euro, en wij zeggen: koop die mascara!