Beauty Fashion Favourites Getest

Getest: Rimmel Glam’Eyes Day2Night Mascara

Ben jij ook zo iemand die er verschillende mascara’s op nahoudt? Eentje voor overdag, wanneer je verzorgd voor de dag wilt komen, en eentje voor ’s avonds, als het allemaal wat heftiger mag? Rimmel zorgt er nu voor dat dat niet meer nodig is.

Hun Glam’Eyes Day2Night Mascara (12,99 euro) is een handige en grappige innovatie die eigenlijk heel simpel in elkaar zit. Het borsteltje is op 2 manieren los te draaien. Kies je voor de ‘Length’ variant, aangeraden voor overdag, dan blijft er een stuk minder mascara achter op het borsteltje. Ideaal om je wimpers mee te benadrukken en langer te maken, zonder te overdrijven. Kies je voor ‘Volume’, dan is het borsteltje minder strak afgestreken, en breng je dus meer mascara aan. Ideaal als je je wimpers meer volume wilt geven.

Slim verzonnen, en handig in gebruik. De mascara blijft, in beide vormen, prima zitten en onze wimpers vertonen geen klontjes. Een fijn product als je zelf exact wilt bepalen hoeveel mascara er aan je borsteltje zit, handig in gebruik.