Beauty Favourites Getest

Getest: PUPA Ultra Shiny Jumbo Gloss Pencil

In de nieuwe PUPA voorjaarsmake-up collectie, waar we eerder al een item over schreven, troffen we de Ultra Shiny Jumbo Gloss Pencil in 3 echte voorjaarskleuren aan. Hoogste tijd voor een kleine test!

Lipgloss in potloodvorm, voor velen even wennen maar wat ons betreft ideaal. De vaste vorm zorgt er namelijk voor dat je niet snel teveel gloss op je lippen smeert, en door de punt van het potlood kun je ook nog eens heel precies te werk gaan. De gloss is getint, je kunt kiezen uit Beige rose, Lumious Pink en Fuchsia, maar wel heel natuurlijk en transparant, met een kleine glitter. Niet plakkerig, aardig lang houdbaar (na een maaltijd wel even opnieuw aanbrengen) en ook nog eens fijn verzorgend voor je lippen. Het potlood is zuinig in gebruik en gaat dus lekker lang mee. Tip: leg hem voor het slijpen even in de koelkast, dan krijg je een mooiere punt eraan.

Enthousiast geworden? Check Lifestylelog dan ook in de week van 15 februari, want dan mogen we 5 exemplaren van de PUPA Ultra Shiny Jumbo Gloss Pencil weggeven!