Beauty Favourites Featured

PUPA: Contemporary Butterfly

Hoera, het voorjaar komt eraan, en dat betekent nieuwe, frisse make-up kleurtjes. PUPA pakt lekker uit met veel uitgesproken kleuren op de ogen, terwijl de lippen redelijk neutraal blijven.

Zowel de Triple Purpose Eyeliners (12,50 euro) als de Baked eyeshadow trio’s (17 euro) zijn er dit seizoen in groen/paarsachtige tinten, om je ogen flink te laten knallen. Te heftig? Hou het dan overdag op een subtiel gekleurd lijntje (kan eenvoudig met de eyeliner, maar ook de oogschaduw laat zich met de punt van de applicator mooi strak aanbrengen), en bewaar het heftigere werk voor een avondje stappen.

De felle kleuren vormen een mooi contrast met de Intense Colour Kajal (12,50 euro), een dik, romig wit kohl potlood. Perfect om diepte in je oogmake-up mee te creƫren. De lippen mogen mooi glimmen, met behulp van de redelijk natuurlijk getinte Ultra shiny Jumbo Lip Gloss Pencil (12,50 euro), waar je over een aantal dagen nog veel meer leest op Lifestylelog. Je tint tenslotte fris je op met de Shimmering Baked Powder (23,95 euro), voor net die lekkere gezonde glans.