Beauty Favourites Featured Getest

Getest: nieuwe NIVEA Q10 producten

De Q10 producten van NIVEA ken je misschien al, maar onlangs werd deze lijn, bestaande uit een Visage en een Body gedeelte, verbeterd en uitgebreid. Nieuw zijn het Q10 Gel-Serum en Q10 Gekleurde Dagcrème voor het gezicht, en de Q10 Verstevigende Body Crème en Q10 Verstevigende Body Olie voor het lijf.

Ook is er aan alle producten binnen het Q10 assortiment Creatine toegevoegd. Dit huideigen ingrediënt bevat stoffen die je huid extra energie geven. Handig, want het energiegehalt van de huid vermindert naarmate deze ouder wordt.

Een aantal producten binnen het uitgebreide assortiment kregen onze bijzondere aandacht. Zo vonden we het heerlijk smeren met de Q10 Verstevigende Body Crème. Speciaal samengesteld voor die plekken van je huid waar wat extra stevigheid wel gewenst is (billen, buik en benen), en fijn in gebruik. Je huid voelt na regelmatig gebruik heerlijk zacht aan, en ziet er goed verzorgd uit. Of de stevigheid daadwerkelijk is toegenomen, dat durven we met het blote oog niet te beweren. Een vervanger voor de sportschool zal het niet zijn, maar goed voor de huid is het zeker.

Ook de Q10 Gekleurde Dagcrème viel bijzonder in de smaak. Wij zijn dol op producten die ons tijdwinst opleveren, dus als we onze huid kunnen beschermen tegen veroudering, en tegelijk van een gezond, egaal tintje kunnen voorzien zijn we blij. De gekleurde dagcrème is iets minder dekkend dan een foundation, maar prima op dagen waarop je huid niet zoveel make-up nodig heeft. Even afpoederen, want een crème is natuurlijk wat glimmender dan een foundation, en je hebt een mooie egale basis.

Op dagen dat je huid schreeuwt om aandacht en hydratatie raden we het Q10 Gel-Serum aan. Trekt direct in, en laat je huid er snel weer gezond en glad uitzien. Gebruik het onder je crème, als een stukje extra verzorging, en rimpels zijn direct een stuk minder zichtbaar.

De nieuwe NIVEA Q10 producten zijn vanaf deze maand te koop: Gel-Serum 13,99 euro, Gekleurde Dagcrème 13,99 euro, Verstevigende Body Crème 8,99 euro en Verstevigende Body Olie 9,99 euro.