Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Love, Chloé eau intense

Love, Chloé was één van de succesvolste geurintroducties van vorig jaar, en dat vraagt om een vervolg. Love, Chloé eau intense, zo luidt de naam van de nieuwe Chloé geur, en wij probeerden hem voor je uit.

De naam doet vermoeden dat we hier met een intensere, geconcentreerdere versie van haar voorganger te maken hebben. Dat klopt deels. Liefhebben van Love, Chloé zullen in de eau intense ongetwijfeld hun vertrouwde geur herkennen. Maar de geur is verrijkt, dieper geworden, en heeft er een oosters akkoord bijgekregen.

De poederachtige, bloemige basis is gebleven, wat de geur direct weer de klassieke uitstraling geeft die we kennen. Maar door de toevoeging van peru balsem (een zoetige, dierlijke en harsachtige geur) en vanille absolut is het alsof de geur op reis is geweest, en haar ervaring in het flesje erbij heeft gestopt. Met Love, Chloé eau intense heeft Love, Chloé een waardige opvolger gekregen, die bestaande en nieuwe fans zal aanspreken. Verkoopprijzen beginnen bij 57 euro ( 30 ml).