Beauty Favourites Getest

Getest: GLOSSYBOX (maart)

Nederland is een nieuw fenomeen rijker: abonnementen op goedgevulde dozen vol beautyspulletjes, die maandelijks bij je worden bezorgd. Wij bekeken de bekendste aanbieder hiervan, GLOSSYBOX. Zij gingen voor de maart-editie helemaal voor groen!

De GLOSSYBOX wordt, voor 12,50 euro per maand, prachtig verpakt in een roze bewaarbox bezorgd en bevat iedere maand zowel ‘full size’ beautyproducten, als kleinere verpakkingen en testers. De producten zijn afgestemd op jouw wensen, die je bij het abonneren aangeeft, en kunnen dus per ontvanger verschillen. Op de website www.glossybox.nl kun je de producten die je hebt ontvangen beoordelen, en hiermee sparen voor een gratis GLOSSYBOX.

Deze maand zit de box zoals gezegd helemaal vol groene, verantwoorde producten. Wij troffen in onze box de Weleda Rosa Mosqueta Vitaliserende Gezichtsolie Parels aan, een full size product met 30 oliegevulde parels waarvoor je in de winkel 18,95 euro betaalt. Heerlijke, rijke verzorging en door de ‘portieverpakking’ per parel fijn luxe.

De showergel van Korres kwam in een mini-verpakking (50 ml), maar is nog steeds groot genoeg om maximaal een keer of 5 van te genieten. Wij ontvingen de ultrafrisse Basil Lemon variant, waardoor je direct zin in de zomer krijgt.

Het kleinste product in de box is de Blusher van BM Beauty. De minerale blusher (probeerverpakking) is een losse poeder die je met een blush kwast (niet inbegrepen) aanbrengt voor fijne blosjes op je wangen. Even oefenen, maar het resultaat mag er zijn!

De Schwarzkopf Professional Essential Conditioner wordt weer in een reguliere verpakking van 200 ml geleverd (losse verkoopprijs 16,60 euro). Deze professionele conditioner is een verademing voor met name gekleurd haar. Een product dat je niet zomaar bij de drogist tegenkomt, en zonder GLOSSYBOX dus wellicht niet gekend had!

Erg blij werden we tenslotte van de kleine (50 ml) verpakking van The Body Shop Chocomania Body Butter, een product dat we al eens uitgebreid getest hebben. Hiermee wordt maar weer eens duidelijk dat groene producten ook heel lekker kunnen zijn!

Door de aanwezigheid van de twee full size producten heb je de kosten er gemakkelijk uit. Maar dat is eigenlijk niet eens het belangrijkste aan de BEAUTYBOX. Het allerleukste is natuurlijk dat je op deze manier allemaal producten kunt proberen die je nog niet kende, of waarvoor je niet het budget hebt om ze zomaar aan te schaffen. Voor 12,50 euro per maand ben je iedere paar weken verzekerd van een aantal fijne, afwisselende producten van bekende en minder bekende merken, altijd van goede kwaliteit. Wij willen GLOSSYBOX nu al niet meer missen! Abonneren kan via www.glossybox.nl.

Onze ‘groene’ GLOSSYBOX in de lentezon