Beauty Favourites Featured Getest

Getest: The Body Shop Chocomania

Toegeven aan je chocoladeverslaving is lekker, maar niet zo best voor de lijn. Hoe heerlijk is het om van chocolade te kunnen genieten, zonder ook maar een calorie tot je te nemen! De Chocomania producten van The Body Shop slik je dan ook niet door, maar zijn vooral fijn voor je lijf.

In het nieuwe Chocomania assortiment vind je een Body Butter, Body Scrub, Body Lotion, Lip Butter, Shower Cream en Soap. Wij hebben de Shower Cream en de Body Butter voor je uitgetest.

Intense, donkere chocola, dat ruik je meteen als je de Shower Cream opent. Geen romige melk of een licht cacao-luchtje, nee, dit is het betere werk! Schuimt lekker, maar is dankzij de honing en cacaoboter bovenal lekker zacht en verzorgend. En na het afspoelen blijft je huid nog licht naar chocolade ruiken, heerlijk!

Pure verwennerij in een potje is de Body Butter. Gemaakt van allerlei zachtmakende olie-soorten, bijenwas, honing, cacao en sheaboter verzorgt deze ‘boter’ je huid intensief. In de royale pot voelt de Body Butter hard aan, maar eenmaal op je huid komt zijn ware, zachte aard boven. Heerlijk om je huid mee te verwennen, na het aanbrengen blijft deze nog urenlang zacht en soepel aanvoelen én naar chocolade ruiken!

Alle producten zijn per stuk te koop, maar speciaal voor Valentijnsdag is er ook een prachtige giftset gemaakt (39,- euro), weer eens wat anders dan een doosje chocolaatjes!