Beauty Getest

Getest: Dove HairMinimising deo

Een deo die ervoor zorgt dat je minder vaak je oksels hoeft te scheren: 2009 is pas een paar dagen oud, maar een van de meest opvallende introducties van dit jaar ligt, zover wij dat kunnen inschatten, vanaf deze week al in de winkels.

Dove HairMinimising deo belooft zachtere, en hierdoor minder zichtbare en makkelijker te verwijderen okselhaartjes na een paar weken gebruik. Dat wilden wij wel eens testen! Eerste opvallende punt: naast deze nieuwe eigenschap, is de deo ook gewoon effectief qua zweet en geurtjes tegengaan. Wel zo handig. Tweede opvallende punt: de spray kan, wanneer je hem gebruikt in een niet zo goed geventileerde ruimte, behoorlijk op je keel slaan. Geen nood, er is ook een roller.

En dan, waar het allemaal om draait: zijn onze okselhaartjes inderdaad zachter dan voorheen? Eerste indruk: ja. 100% zeker en objectief kunnen we het niet vaststellen, want zeg eens eerlijk: hoe vaak check jij de stugheid van je okselhaar? Inderdaad, niet direct dagelijks, en dus is het moeilijk om ‘voor’ en ‘na’ te vergelijken. Het scheren lijkt echter écht een stukje soepeler te gaan, en stoppels lijken verleden tijd. Conclusie: nieuw product waar goed over na is gedacht. Nu eens afwachten hoe belangrijk de gemiddelde Nederlandse vrouw zachtere oksels vindt. Laat jouw mening gerust even achter in de vorm van een reactie!