Beauty

De Cinderella collectie van essence

essence Cinderella

Oh wat zijn we dol op essence! Zeker als ze zo’n geweldige limited edition van de Disney klassieker Cinderella uitbrengen.

essence Cinderella

In de essence Cinderella lijn vind je producten die eigenlijk te mooi, en te zeer een collector’s item zijn om te gebruiken. De producten liggen vanaf eind april in de winkel, op is op, en de ervaring leert dat dat meestal vrij snel is.

Wij mochten een aantal producten al bekijken voor ze in de winkels lagen, en werden direct verliefd op de nail stickers. Er zijn twee varianten, €1,39 per velletje, waarbij op de ene de Assepoester zoals we haar leren kennen centraal staat, poetsend, en op het tweede velletje de Assepoester die naar het bal gaat. Hou je niet van stickers op je nagels? Koop ze toch, ze doen het ook prima op je telefoonhoesje, zonnebril, agenda of spiegel, om maar eens wat te noemen.

Ook een musthave is de essence Cinderella highlighter. Het poeder is fijn om naar te kijken, met de roosjes die erin gedrukt zijn, maar minstens zo fijn om te gebruiken. Deze highlighter laat je stralen en glanzen, alsof je zelf naar het bal gaat!

Het laatste product dat we met eigen ogen konden zien was de lipgloss. Er zijn twee varianten, pastelroze en helder rood, en de laatste is onze favoriet. Zeker als je zelf al redelijk rode lippen hebt, is dit jouw ideale gloss. Een dun laagje zorgt ervoor dat je lippen gezond, goed doorbloed en verleidelijk lijken, pak je het wat uitbundiger aan dan krijg je sprookjesachtige rode lippen. Mooi!

Er is meer

Naast bovenstaande producten vind je in deze collectie nog veel meer moois. Meest in het oog springend is de blush, vooral door dat prachtige doosje. Maar ook het eyeshadow palette, de nail polish en de glitter topper mogen er zijn. De prijzen voor de producten zijn sprookjesachtig betaalbaar: ze lopen van €1,39 voor de nail stickers tot 3,89 voor het eyeshadow palette. Snel naar Kruidvat of Trekpleister!