Beauty Getest

De GLOSSYBOX van mei

Hoera, de maand zit er bijna op. Da’s iets dat we, sinds de introductie van de GLOSSYBOX erg aanmoedigen. Want het naderende einde van een maand, luidt het begin van een nieuwe GLOSSYBOX in. Onlangs ontvingen we de box voor mei, en natuurlijk doken we er meteen in om de producten te bekijken.

GLOSSYBOX

Het concept mag inmiddels bekend worden geacht: GLOSSYBOX, dat is iedere maand een fijne box vol beautyproducten, die voor 12,50 per maand bij je thuis wordt bezorgd. In de box vind je meestal een aantal miniatuur, en vaak wat ‘fullsize’ producten, vaak van merken die je nog niet kende of die je normaal gesproken gezien hun prijs niet snel aan zou schaffen. Altijd waar voor je geld, en altijd producten uit verschillende productgroepen.

De inhoud: Affordable Favourites

Deze keer is de inhoud anders. In de box tref je namelijk grotendeels volwaardige verpakkingen aan! En dat heeft een reden: er is dit keer uitsluitend gekozen voor de wat meer betaalbare, makkelijk verkrijgbare merken. En al die producten zijn eigenhandig door het GLOSSYBOX team uitgezocht! Op het bijgeleverde kaartje vertellen zij waarom hun favoriete product niet mag ontbreken in deze ‘Affordable Favourites’ box.

In de GLOSSYBOX tref je 6 producten aan. Deze kunnen per persoon verschillen, omdat er rekening wordt gehouden met persoonlijke voorkeuren. In ons geval ging het om de heerlijke Forever Eye Crayon oogpotlood van Zoeva (4,50 euro), een merk dat we al kenden en dat door zijn sprekende kleuren en goede kwaliteit zeker tot onze favorieten behoort.

Ideaal voor in de vakantiekoffer of je handtas is de Caffeine Eye Roll-on van Garnier (15,99 euro), een echte oppepper voor de huid rond je ogen, zodat je er direct weer fris uitziet. Je ogen maak je mooi met het enige mini-product uit onze box, de Max Factor Masterpiece Max High Volume & Definition Mascara. Mascara’s van Max Factor zijn altijd goed, en deze mini-verpakking is perfect om mee op reis te nemen. Dat geldt ook voor de Purity Reinigingsdoekjes van Dr van der Hoog (4,99 euro), die we onlangs zelf al uitprobeerden.

Wat nooit mag ontbreken in de zomermaanden is een goede aftersun. In de GLOSSYBOX troffen wij er eentje van No-Ad (4,99 euro) aan, een goed doch betaalbaar merk. Wat ruikt de lotion heerlijk zomers naar kokos!! Het laatste product is de Ultimate Repair Direct Care Mousse van Gliss Kur (7,49 euro), perfect om je door de zon beschadigde haar een flinke oppepper te geven.

Aanrader

Ondanks het ontbreken van luxe merken, is de GLOSSYBOX ook deze maand zijn geld weer meer dan waard. Tel alle bedragen van de producten maar eens bij elkaar op! Fijn is dat het gaat om toegankelijke producten, die werkelijk voor iedereen geschikt zijn. We kunnen ons nauwelijks voorstellen dat er deze maand een GLOSSYBOX ontvanger is die zich afvraagt wat ze toch met een bepaald product aan moet! Wil jij ook maandelijks een GLOSSYBOX ontvangen? Meld je aan als abonnee via www.glossybox.nl, en laat je iedere maand verrassen.