Beauty Favourites Getest

Nieuwe Dr. van der Hoog producten

Dit voorjaar introduceert Dr. van der Hoog een aantal nieuwe producten. Wij probeerden ze alvast voor je uit!

In de Purity lijn zijn er nu ook reinigingsdoekjes (4,99 euro). Purity staat voor vrij van parfum, kleurstoffen en parabenen, zaken waar de overgevoelige huid nogal eens op wil reageren. De doekjes zijn daardoor echter niet minder effectief: make-up wordt moeiteloos verwijderd, en na even intrekken verdwijnt zelfs waterproof mascara zonder hard te hoeven poetsen. Na afloop voelt de huid al fris en schoon aan, al vinden wij het altijd wel lekker om na een reinigingsdoekje nog even een lotion of toner te gebruiken.

Als je denkt aan Dr. van der Hoog denk je, wij althans, aan maskertjes. En dan vooral die leuke sachets, die je bij de drogist nooit kunt laten liggen omdat ze zo lekker goedkoop zijn, en er zo leuk uitzien. Goed nieuws: ook daar zijn dit voorjaar 2 nieuwe varianten van verschenen. Funny Figs (2,19 euro) is een masker gebaseerd op de vijg. De geur is daardoor heerlijk fruitig, en na een kwartiertje inwerken knapt je huid er ook nog eens enorm van op!

Het crèmeachtige masker zorgt ervoor dat je huid een flinke dosis verzorging krijgt. Na gebruik is de huid superzacht, soepel en gehydrateerd, alsof hij een energieboost heeft gekregen! Het Lovely Lily masker (2,19 euro) tenslotte is bij uitstek geschikt voor de zomer. Het waterlelie extract ondersteunt het natuurlijke bruiningsproces, zodat je langer kunt genieten van je kleurtje. Of dit echt zo werkt valt lastig te controleren, maar zeker is wel dat je huid er goed door gehydrateerd wordt. Een soepele, goed verzorgde huid wordt mooier bruin en blijft dat ook langer dan een droge, dus kwaad kan het zeker niet!