Beauty

Biodermal CC–fluïde met P-CL-E

Biodermal CC–fluïde met P-CL-E

Al zolang wij het ons kunnen herinneren is Biodermal P-CL-E crème dé probleemoplosser van Hollandse bodem. Helemaal nieuw is de Biodermal CC–fluïde met P-CL-E, wij probeerden hem uit.

Biodermal CC–fluïde met P-CL-E

Het is vaste prik. Ziet onze huid er trekkerig, rood of droog uit, dan pakken we de good old P-CL-E crème erbij. Dit wondermiddel zorgt er doorgaans binnen een dag of twee voor dat er geen vuiltje meer aan de lucht is, en onze huid als herboren voelt.

Werkt razendsnel dus, maar wat nou écht fijn zou zijn is een product dat niet alleen de problemen oplost, maar ze zolang dat nog niet gelukt is ook nog een beetje camoufleert. Je kunt natuurlijk een foundation over de P-CL-E crème aanbrengen, maar dan kan de laag op je huid wat dik worden. Daarnaast zitten in een foundation vaak weer allerlei chemische ingrediënten die het effect van de P-CL-E kunnen dwars kunnen opheffen, en da’s zonde.

Bij Biodermal zaten ze niet stil, en zo ontstond de Biodermal CC–fluïde met P-CL-E. Waar we al fan waren van de originele P-CL-E crème, begint onze adoratie met dit nieuwe product pas echt tot grote hoogte te stijgen.

Oplossen en camoufleren

Het fijne aan een CC-cream is dat het geen enorme laag over je gezicht legt, maar wel oneffenheden camoufleert. Zodat je een net wat betere versie van je zelf wordt. En dat is precies wat deze versie van Biodermal ook doet. De dekking is minder zichtbaar dan die van een foundation, maar wel genoeg om je gezicht er weer egaal uit te laten zien. Kleine vlekjes vallen direct minder op, en je huid oogt lekker gezond. Fijn, direct effect, daar houden we van.

Omdat de dekking licht is, en je eigen huid er gewoon ‘doorheen schijnt’, is Biodermal CC–fluïde met P-CL-E er maar in één tint, die op iedere huid past (al durven we voor het effect op een donkere huid niet helemaal in te staan). Direct na het aanbrengen voelt je huid soepel en gezond aan, een effect dat heel de dag aanhoudt. In principe hoef je geen andere huidmake-up erbij te gebruiken, een foundation bovenop deze CC-fluïde zouden we ook echt niet aanraden, maar een licht poedertje kan wel, zeker als je huid snel glimt.

P-CL-E effect

Wij gebruiken de normale P-CL-E crème meestal op een dag dat we de deur niet uit hoeven, of ‘s nachts. Een lekkere dikke laag om de huid te laten herstellen van alles waar we hem op drukke dagen aan blootstellen. Nu kunnen we ook op doordeweekse dagen, als we graag opgemaakt voor de dag komen, P-CL-E gebruiken. En dat merken we na een weekje duidelijk aan onze huid: zacht, egaler en helemaal fris. Biodermal CC–fluïde met P-CL-E is zo fijn in gebruik, en zo lief voor de huid, dat we overwegen hem gewoon iedere dag te blijven gebruiken, als vervanger van onze dagcrème en foundation!

De verkoopprijs bedraagt €29,99.