Speelgoed winnen

Afgelopen: Winnen: Furby Boom!

Furby Boom is nieuw! Vijf gloednieuwe karakters, die nu ook digitaal met je kunnen spelen. Wij geven deze week twee keer een Furby Boom weg!

Kleurrijk, voorzien van een nieuw vachtje (keuze uit 10 motieven), met nog grotere ogen en nog steeds een eigen karakter. Na de herintroductie van vorig jaar heeft Furby niet stilgezeten.

Nieuw is dat Furby Boom vijf verschillende persoonlijkheden aan kan nemen, die op ieder moment kunnen veranderen. Denk je een Rocker in handen te hebben, verandert hij opeens in een Jolly levensgenieter. En het ene moment is hij Sweet, om dan weer Hyper te worden of juist Feisty, dol op stoeien.

Wat is gebleven is dat je Furby Boom op moet voeden. Veel met hem praten, dan leert hij sneller Nederlands. En laat hem vooral met vriendjes spelen!

pvfurbyboom2

Ook virtueel

Helemaal nieuw is dat je Furby Boom nu ook virtueel kunt verzorgen. Via de gratis app kun je je fleurige haarbol volgen en verzorgen. Dingen die je in de app doet, bijvoorbeeld hem onder de douche zetten, zie je meteen terug aan je echte Furby. Leuk! Enne, verzorg je Furby Boom virtueel heel goed, dan verdien je virtuele eieren, waaruit Furblings geboren worden! Ook een eigen stad is binnen handbereik.

Furby Boom winnen!

Wij mogen deze week 2 keer een Furby Boom (t.w.v. €99,99 weggeven. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.